Apparaten en accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
753 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Viscurry
35min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Ananaspakketjes
1u.
Havertaart
Geen beoordelingen
Erwten met ham
25min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Frangipanetaart
1u. 25min